Hírek

  Nem kérdéses, hogy meditáció közben az egyik legfontosabb tényező a nyugodt környezet és természetesen a kényelem. A megfelelő kényelem nélkül ugyanis a meditációról a rossz testhelyzet elvonhatja a figyelmet, s így a pozitív hatások jócskán lecsökkennek. Éppen ezért fontos a megfelelő meditációs párna kiválasztása.

  Ezzel a segédeszközzel ugyanis könnyedén elkerülhető a hát és különféle izmok fájdalma, ami megzavarhatná és kellemetlenné tehetné a meditációt. Nem mindegy azonban, hogy milyen párnát választunk. Általánosságban elmondható, hogy a strapabíró kialakítás ebben az esetben kiemelt szerepet kap.

  Ne feledjük, hogy a meditációs párna adott esetekben nagy terheléseknek van kitéve, így mindenképp erősnek kell lennie. Másrészt fontos, hogy könnyedén lehessen tisztítani. Éppen ezért fontos a megfelelő alapanyagú párna kiválasztása.

  Egy ilyen párna általában hosszú évekre szól, vagy akár élethosszig is kitarthat, persze csak abban az esetben, ha valóban minőségi darabról van szó. Nem érdemes spórolni ezen a segédeszközön, ugyanis hosszú távon mindenképp pozitív befektetést jelent egy-egy minőségi darab megvásárlása.

  A meditációs párna tehát egy kiemelt fontossággal bíró eszköz, amelynek megvásárlására érdemes több időt és pénzt szánni. Jó lehetőség lehet több meditációs párna kipróbálása is, majd egy idő elteltével kiderül, milyen fajta párna felel meg leginkább az egyén igényeinek! Ha további hasznos információkra lenne szükséged a témával kapcsolatban, böngéssz bátran a weboldalunkon és tudj meg többet a jógáról, vagy épp a meditációról.

  Author: karuna