Hírek

    Életünk szerves része a légzés, mozgás és étkezés. A legtöbb ember számára ezek természetes dolgok és emiatt nem szentel kellő figyelmet rájuk. Az étkezés terén egyre többen kezdenek tudatosak lenni és minőségi táplálékokat fogyasztanak. A légzést illetően is kezdenek jótékony változtatásokat beiktatni a mindennapokba és a mindennapi mozgásra is egyre jobban odafigyelnek.

    A jóga is egyre több embernek tetszik és nyújt kellő támogatást az egészségnek. A Hatha jóga nemcsak egyszerű gyakorlatok ismétlését jelenti, hanem sokkal többet ennél. Figyelmet és állandó összpontosítást követel meg a gyakorlótól. A Hatha jóga mindenféle szempontból több egy hagyományos tornától. A hatékonysága szinte minden betegség gyógyulását elősegíti, javít az általános közérzeten és ellenállóbbá tesz a stresszes helyzetekkel szemben.

    Testünk nagyon csodálatos, intelligens és állandóan próbál üzenni, valamint hálásan jelez akkor is, ha végre törődünk vele. A Hatha jóga testileg és lelkileg egyaránt megerősít, azért mert az emberi lényt egészként kezeli. Nem árt ebből az elméletből kiindulni, amikor nekikezdünk a Hatha jóga gyakorlásának. Így, ha minden részünket használjuk, sokkal többre és jobbra leszünk képesek.

    A Hatha jóga a test és lélek közötti kapcsot használja ki és ezáltal hat mindkettőre pozitívan. Ez egy biztonságos út az egészség megtartása és elérése érdekében. Ideje kipróbálni, nemcsak azoknak, akik lelkileg zaklatottak és testileg betegek, hanem azoknak is, akik szeretnének minőségi javulást az életükben.

    Author: karuna