Hírek

  A jógának számtalan válfaját ismerjük, és ezek nagyban különböznek, így például a hatékonyságukat illetően. Minden jóga típus más és más, ugyanakkor mindnek megvannak azok a pozitív hatásai, amelyek jobbá és élhetőbbé teszik az életünket. Ilyen a kundalini jóga is, amely egyedülálló a jóga típusok között.

  Hogy miért? Legfőképp azért, mert ezzel a módszerrel lehet elérni a leggyorsabban és a leghatékonyabban az imént említett pozitívumokat. A jógáról az emberek nagy részének lassú, hosszan elnyújtott mozgások jutnak az eszébe, ugyanakkor a kundalini jóga teljesen más területet képvisel.

  Ebben az esetben ugyanis arról van szó, hogy kifejezetten nagy gyorsasággal érheted el a jóga pozitív hatásait. A gyorsaság alatt itt valóban gyors sikereket értünk, viszont mindez csak akkor válhat valóra, ha a gyakorlás rendszeres.

  Komolyan kell venned a kundalini jóga gyakorlását, ugyanis csak ebben az esetben érezheted majd azokat az életre gyakorolt pozitív hatásokat, amelyek ezt a jóga fajtát jellemzik. A kundalini jóga frissességet, örömöt hoz az életedbe és ne feledkezzünk meg a testre és a szervezetre gyakorolt pozitív hatásairól sem.

  Intenzíven javítja az állóképességet, erősíti az izomzatot, s így kívül-belül megszépíti az embert. Az említett jóga fajta teljes összhangba hozza a testet és a lelket. A tudatunk és a testünk is egyaránt hatást gyakorol majd egymásra és folyamatosan segíti az egyik a másikat. Ha többet szeretnél tudni erről a jóga fajtáról, keress minket bátran és minden kérdésedre válaszolunk!

  Author: karuna