Hírek

    A férfiak és a nők elég sok mindenben különböznek egymástól. Bármennyire is hihetetlenül hangzik sokak számára, a férfiak sem élik meg kellőképpen férfiasságukat, mint ahogyan a nők sem nőiességüket. A nemek közti külső és „felszínes” versengés a belsőnkben is végbe megy, egy csendesebb „változatban”. Testünk folyamatosan jelez és mindig megtalálja a módját annak, hogy miként tárja fel előttünk a problémákat. A női jóga lehetőséget ad arra, hogy jobban megértsük testünk különböző jelzéseit. A mai modern világ embere, sajnos elvesztette a kapcsolatot önmagával.

    Elsőre lehet, hogy ez badarságnak tűnik, de ahogy elgondolkodunk rajta, észrevehetjük, hogy sokszor még „köszönőviszonyban” sem vagyunk saját magunkkal. A női jóga gyakorlásával megismerhetjük önmagunkat. A női jóga azért is csodálatos, mert nemcsak testünket vagy külön a lelkünket ismerjük meg általa, hanem egész emberi lényünket is felfedezhetjük.

    Az önmagunkkal kialakított bensőséges és egészséges kapcsolat nélkülözhetetlen a minőségi élethez. Ha vizsgálni kezdjük családunkat és ismerőseinket, láthatjuk, hogy a rengeteg kudarc, nehézség és kellemetlenség sokszor az önbizalomhiányban gyökerezik. A női jóga ebben is csodálatos segítséget nyújt minden kitartó hölgy számára, aki hajlandó hetente pár órát magával törődni.

    A változást elsősorban akarni kell. Ha felébredt bennünk a vágy a cselekvés és változtatás iránt, akkor már jó úton járunk. A női jóga a Hatha jóga elemeire épül fel, azzal a különbséggel, hogy kizárólag a hölgyek testi és lelki egészségét szolgálja. Merjünk bemutatkozni önmagunknak és induljunk el ezen a csodálatos úton, a női jóga segítségével!

    Author: karuna